Nieuws

Nieuws @ Eco-velo

Eco-velo blijft maar groeien. Zodat ook jij de weg kan vinden naar de diverse projecten, nieuwtjes en acties, houden we jou via deze pagina graag op de hoogte van alle relevante nieuwtjes!

Maatwerkers gezocht!

We zoeken op vandaag heel wat mensen om de werking van onze ateliers te versterken. Interesse in transport of houtbewerking? Bij ons krijg je een tweede kans!

Tewerkstellingskansen creëren is één van onze hoofddoelstellingen. Binnen de VZW stellen we op vandaag meer dan 200 mensen tewerk onder verschillende statuten (vast contract, maatwerk, Art. 60, arbeidszorg, brugproject, stage ...). Om te werken binnen een maatwerkbedrijf, moet je toegeleid worden door de VDAB of De werkwinkel, het OCMW van jouw gemeente of via GTB. Daar krijg je de nodige informatie en zal men kijken of je aan de nodige voorwaarden voldoet.

Surf naar https://www.dekringwinkelmidwest.be/vacatures/ om onze vacatures te bekijken.

Maatwerker aan het woord: https://youtu.be/RpJ_e17-Htc

 

Prettige Feesten!

creëer | werk | inspireer
beste wensen voor 2020


de medewerkers, de directie en het bestuur van
de kringwinkel midden west-vlaanderen vzw
| eco-velo roeselare
| eco café roeselare, izegem, torhout en tielt
| eco casserole roeselare
| de kringwinkel roeselare, izegem, torhout en tielt
| logistiek en administratief centrum ingelmunster

Medewerk(st)er personeelsadministratie gezocht!

Omschrijving

De Kringwinkel Midden West-Vlaanderen vzw biedt als social profit bedrijf kansen aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn actief in Kringwinkels, horeca en mobiliteit en stellen een 200-tal personeelsleden tewerk. Ter versterking van het administratief en logistiek centrum in INGELMUNSTER zoeken wij een medewerk(st)er personeelsadministratie (m/v).

Uitdaging

Na een grondige introductie zal je instaan voor de arbeidsovereenkomsten, de loonadministratie, de follow-up van medewerkers in diverse statuten en de tewerkstellingssubsidies. Hiertoe werk je nauw samen met een collega HR-medewerker en met het sociaal secretariaat.

Profiel

  • een sociaal geëngageerde bachelor of gelijkwaardig door ervaring
  • goede basiskennis van sociale wetgeving en arbeidsrecht
  • teamplayer met een goede zelforganisatie

Aanbod

  • een gevarieerde functie en een grote autonomie
  • een stabiele organisatie met aandacht voor een goede work/life-balance
  • marktconforme loonvoorwaarden

Interesse?

Reageer via Verdonck Professional partners

Ik ben een maatwerker

Nieuwjaarsdag 2019 was een bijzondere dag voor de sociale economie in Vlaanderen. Sindsdien treden de beschutte en de sociale werkplaatsen de toekomst immers als maatwerkbedrijf tegemoet.

Elke dag zetten meer dan 25.000 werknemers in de maatwerkbedrijven hun buitengewone talenten in binnen de meest diverse activiteiten. Zo groeien zij in hun competenties, maar helpen zij ook de Vlaamse economie groeien.

Hierbij lanceren we dan ook de nieuwe term: ‘maatwerkers’.

Maak kennis met onze maatwerkers! 

De campagne 'Ik ben een maatwerker' is tot stand gekomen met de medewerking van maatwerkers. De campagnebeelden tonen dan ook echte maatwerkers die trots zelf vertellen over hun echte werksituatie.

Bekijk de filmpjes hier.

Meer weten over maatwerk? Klik hier.

Volwassenen behalen fietsdiploma

Publiekswerking dienst sport Roeselare, Buurtsport Roeselare, de vrijwilligers van Fietsclub Schiervelde, De Kringwinkel, KOERS en CVO sloegen de handen in elkaar om fietslessen te organiseren voor volwassenen die niet ( meer) kunnen fietsen. De fietslessen komen tegemoet aan een mobiliteitsnood. Wie niet kan fietsen, beschikt niet over voldoende basismobiliteit. 18 mensen namen deel. Eerst oefenden ze op plooifietsen, later op gewone fietsen. Op het einde van de lessen werden alle deelnemers ontvangen in KOERS waar ze een fietsdiploma kregen.

https://www.hln.be/regio/roeselare/volwassenen-behalen-fietsdiploma~add03b87/

Fietsverhuur 7 dagen op 7 in Roeselare

Fietspunt Eco-velo en Toerisme Roeselare slaan de handen in elkaar voor een allround service.
 
De start van het toeristisch seizoen luide in 2017 een nieuwe samenwerking tussen Eco-velo en Toerisme Roeselare in. Dankzij deze samenwerking kan fietsverhuur ook in het weekend doorgaan. Concreet betekent dit dat de weekendreservaties op zaterdag en zondag afgehaald kunnen worden bij Toerisme Roeselare (Paterskerk). Er zijn ook een 6-tal fietsen voorzien voor toeristen die niet of niet tijdig konden reserveren.

Contact
Toerisme Roeselare
Paterskerk
Delaerestraat 33
8800 Roeselare
051 26 96 00
toerisme@roeselare.be
http://www.toerismeroeselare.be/

Eco-velo
Stationsplein 55/5
8800 Roeselare.
0476 64 50 25
ecovelo@dekringwinkelmidwest.be
http://www.dekringwinkelmidwest.be/ecovelo/

Nieuwe fiets bij Eco-velo

Maak kennis met de Yuba. De vrachtwagen onder de fietsen, al waan je je eerder op een koersfiets, zo soepel rijdt hij. Tweehonderd kilo op zijn bagagerek laden? Ja hoor, geen probleem! Kortom: een geweldig alternatief voor de bakfiets, rijdt soepel en multitaskt als de beste: kinderen vervoeren of boodschappen doen met de gigantische fietstassen van 85 l per tas, jij kiest! Of de kids vervoeren én boodschappen doen, plaats zat op het lange frame. Met een bereik van meer dan 100 km kan dit nieuwe paradepaardje van Eco-velo zelfs het vakantiemiddel bij uitstek worden.

Meer informatie over mogelijkheden en verhuurprijzen volgt zo snel mogelijk via deze pagina: Yuba

Uw gegevens zijn in goede handen

Klik hier voor ons Privacy Beleid en de Website Disclaimer