Nieuws

Nieuws @ Eco-velo

Eco-velo blijft maar groeien. Zodat ook jij de weg kan vinden naar de diverse projecten, nieuwtjes en acties, houden we jou via deze pagina graag op de hoogte van alle relevante nieuwtjes!

Maatwerkers gezocht!

We zoeken op vandaag heel wat mensen om de werking van onze ateliers te versterken. Interesse in transport of houtbewerking? Bij ons krijg je een tweede kans!

Tewerkstellingskansen creëren is één van onze hoofddoelstellingen. Binnen de VZW stellen we op vandaag meer dan 200 mensen tewerk onder verschillende statuten (vast contract, maatwerk, Art. 60, arbeidszorg, brugproject, stage ...). Om te werken binnen een maatwerkbedrijf, moet je toegeleid worden door de VDAB of De werkwinkel, het OCMW van jouw gemeente of via GTB. Daar krijg je de nodige informatie en zal men kijken of je aan de nodige voorwaarden voldoet.

Surf naar https://www.dekringwinkelmidwest.be/vacatures/ om onze vacatures te bekijken.

Maatwerker aan het woord: https://youtu.be/RpJ_e17-Htc

 

Fietsverhuur 7 dagen op 7 in Roeselare

Fietspunt Eco-velo en Toerisme Roeselare slaan de handen in elkaar voor een allround service.
 
De start van het toeristisch seizoen luide in 2017 een nieuwe samenwerking tussen Eco-velo en Toerisme Roeselare in. Dankzij deze samenwerking kan fietsverhuur ook in het weekend doorgaan. Concreet betekent dit dat de weekendreservaties op zaterdag en zondag afgehaald kunnen worden bij Toerisme Roeselare (Paterskerk). Er zijn ook een 6-tal fietsen voorzien voor toeristen die niet of niet tijdig konden reserveren.

Contact
Toerisme Roeselare
Paterskerk
Delaerestraat 33
8800 Roeselare
051 26 96 00
toerisme@roeselare.be
http://www.toerismeroeselare.be/

Eco-velo
Stationsplein 55/5
8800 Roeselare.
0476 64 50 25
ecovelo@dekringwinkelmidwest.be
http://www.dekringwinkelmidwest.be/ecovelo/

Nieuwe fiets bij Eco-velo

Maak kennis met de Yuba. De vrachtwagen onder de fietsen, al waan je je eerder op een koersfiets, zo soepel rijdt hij. Tweehonderd kilo op zijn bagagerek laden? Ja hoor, geen probleem! Kortom: een geweldig alternatief voor de bakfiets, rijdt soepel en multitaskt als de beste: kinderen vervoeren of boodschappen doen met de gigantische fietstassen van 85 l per tas, jij kiest! Of de kids vervoeren én boodschappen doen, plaats zat op het lange frame. Met een bereik van meer dan 100 km kan dit nieuwe paradepaardje van Eco-velo zelfs het vakantiemiddel bij uitstek worden.

Meer informatie over mogelijkheden en verhuurprijzen volgt zo snel mogelijk via deze pagina: Yuba

Uw gegevens zijn in goede handen

Klik hier voor ons Privacy Beleid en de Website Disclaimer